Richard Procee Fotografie

Richard Procee

Bio

Welkom bij Richard Procee Fotografie

Ik ben Richard Procee, geboren en getogen in Friesland. Inmiddels woon ik al jaren in Amsterdam. Hoewel ik al langer bezig ben met fotografie als fascinerende hobby heb ik me er sinds 2007 steeds intensiever in verdiept.

Aanvankelijk hield ik me vooral bezig met modellenfotografie in verschillende stijlen; zowel in de studio als op locatie of gewoon in de buitenlucht. Ik doe dat nog steeds met veel plezier en heb me onder andere gespecialiseerd in het gebruik van flitslicht op buitenlocaties om het model en de locatie nog mooier tot hun recht te laten komen.

De laatste jaren heb ik me daarnaast verder ontwikkeld in andere vormen van fotografie zoals trouwfotografie, bedrijfsfotografie, reportages van evenementen enzovoort. Ik heb diverse workshops en cursussen gevolgd en werk met topkwaliteit apparatuur. Een en ander heeft ertoe geleid dat ik ook steeds vaker gevraagd wordt voor betaalde opdrachten. Het eind van deze professionalisering is nog niet in zicht. Wat dat betreft is fotografie een dynamisch vakgebied met voortdurend technologische en creatieve ontwikkelingen.

Heb je vragen of heb je speciale wensen die je niet op de site terugvindt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via het tabblad ‘contact’.

Reacties zijn gesloten.